Sin categoría

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana repren la seua activitat presencial

S’aprova el nomenament de Paco Serradell com a Soci d’Honor a títol pòstum 

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana ha celebrat a Dénia la seua primera assemblea presencial des que es va declarar la pandèmia del coronavirus. Durant la reunió, que es va desenvolupar el dimarts a l’Hotel Los Angeles, situat a la platja de Les Marines, els assistents van plantejar propostes per als projectes i activitats que es duran a terme en els pròxims mesos. 

L’ordre del dia de l’assemblea va incloure el nomenament de Paco Serradell, un dels fundadors de l’associació, com a Soci d’Honor a títol pòstum. L’acord es va adoptar per unanimitat. 

Després de l’assemblea, es va realitzar un xicotet homenatge a Paco Serradell, qui va ser director del setmanari Canfali Marina Alta, de Dénia, durant més de quatre dècades fins a la seua mort al juliol de 2019. Tal com va afirmar el president de l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis, l’acte no s’havia pogut realitzar abans per les restriccions sanitàries. 

Per la seua part, Ramón Climent, ex president de l’associació i soci d’honor, va llegir una semblança de Paco Serradell. I l’alcalde de Dénia, Vicent *Grimalt, va entregar a Marisa Ferrer, vídua de Serradell, una mètopa amb el logotip de l’associació.

El alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, hace entrega de uno obsequio en nombre de la asociación a Marisa Ferrer, viuda de Paco Serradell

Ramón Climent, expresident de l’associació, llig un manifest en memòria de Paco Serradell

Representants de dotze periòdics de l’associació van acudir

a la primera assemblea presencial després de la pandèmia

Noticias Relacionadas