Sin categoría

Premsa Comarcal Valenciana organitza el fòrum “Empreses compromeses amb el Territori”

L’Associació Premsa Comarcal Valenciana, que agrupa les 12 capçaleres en paper i de pagament de la Comunitat Valenciana, ha organitzat la segona de les jornades que amb el títol “Arrels. Fòrum Empreses compromeses amb el territori”, pretén mostrar a la societat la importància del teixit empresarial valencià.

La jornada, que compta amb el patrocini de Caixa Ontinyent, Aiju, Aitex, Fundació Campus Ontinyent i el Campus d’Alcoi de la UPV, tindrà lloc el pròxim dia 22 de novembre en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, situat al carrer Gomis de la capital de la Vall d’Albaida.

Com en la primera edició, celebrada a Dénia, es tracta d’una jornada en la qual el protagonisme el tindran entitats i empreses que destaquen per la seua aposta per la innovació en diferents àmbits empresarials i econòmics.

Després de la recepció i benvinguda, està previst que a les 10.45 done inici el fòrum, amb la intervenció del president de Caixa Ontinyent, José Pla; la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix; el secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Energia, Felipe Carrasco; i el president de Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis.

A continuació, tindrà lloc la primera taula redona, moderada per Xavi Bosch (director de Suheca.com i Estil), i que comptarà amb la presència de Pau Bernabeu, (director del Campus d’Alcoi UPV), José Cantó (director del Campus Ontinyent UV), Vicente Blanes (director d’AITEX) i Manuel Aragonés (director d’AIJU).

Com a introducció a la segona taula, un vídeo presentarà a les empreses protagonistes d’aquesta segona jornada del fòrum Arrels, que són Creavalo, Fresdental Grup 3D Solutions i AIUDO. La taula estarà moderada per Luis Peidro, director del Nostre, i comptarà amb la presència del CEO de Creavalo, Joan Gisbert; el gerent de Fresdental Grup 3D Solutions, Francisco Pérez i el CEO d’AIUDO, Daniel Ibiza.

A les 13.00 està prevista la clausura del fòrum, amb la intervenció de José Pla, president de Caixa Ontinyent; Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana.

Noticias Relacionadas