Sin categoría

Premsa Comarcal s’incorpora en l’AMIC Valencians

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians arriben a una entesa per treballar conjuntament

Un total de 24 capçaleres integrades en l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, tant de premsa impresa com digitals, s’incorporen a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians, entitat que passa a superar els 50 mitjans associats amb aquesta incorporació col·lectiva.

El president de Premsa Comarcal, Santiago Sanchis, i el d’AMIC, Ramon Grau, han signat una declaració de principis per a començar la seua col·laboració immediata i per extensió al llarg de l’any 2020, amb vocació de que l’acord siga perdurable en el temps. 

Els representants de Premsa Comarcal s’implicaran en el treball de planificació i creixement d’una entitat que, a nivell global, supera els 400 afiliats i que tancarà el present exercici amb una facturació superior als  2 milions d’euros.

Els mitjans impresos i digitals de l’associació que agrupa des de 2015 a la premsa de proximitat i de pagament a la Comunitat Valenciana compartiran la captació de publicitat així com els diferents serveis de proveïdors dels quals ja disposa l’AMIC. 

Noticias Relacionadas